messer93,
Тарифний план «Вільний life:) Максимум БЕЗ ПОПОВНЕНЬ»
Дзвінки на номери life:), грн/хв 0
До 2012 року
Без щоденних обмежень
Без умов щомісячних поповнень
Дзвінки на номери мереж фіксованого зв’язку та номери інших операторів мобільного зв’язку України, грн/хв 0,35
Плата за з’єднання, грн. 0,00
* 0 коп./хв. в межах 5000 хвилин кожного календарного місяця на території дії тарифного плану*** після одноразового поповнення рахунку на суму від 10 грн. одним платежем до 31.12.2011.
Під фразою "пів лимона хвилин" мається на увазі 525 600 хвилин в році.
Тарифи у гривнях з урахуванням ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
Варто знати:
*** Скористатись тарифом можуть абоненти на адміністративній території Донецької, Луганської, Полтавської, Сумської, Херсонської і Кіровоградської, Запорізької областей, Криворізького району та Автономної Республіки Крим.
За межами території дії тарифного плану, дзвінки на номери life:) тарифікуються по 0,35 грн./хв. та по 1 грн./хв. – на інші номери по Україні. Тариф понад 5000 хвилин на номери life:) – 0,35 грн./хв.
Враховуючи технічні можливості телекомунікаційної мережі, на вказаній території у деяких випадках можлива тарифікація дзвінків відповідно до умов тарифного плану «Вільний life:) Максимум БЕЗ ПОПОВНЕНЬ» на відстані 15 км від адміністративного кордону.
SMS на номери операторів мобільного зв’язку України – 0.39 грн.
Підключення до Тарифного плану:
Підключення до тарифу можливе до 31.03.2011.
Для зміни тарифного плану дзвоніть*141*12#. Вартість переходу на тариф «Вільний life:) Максимум БЕЗ ПОПОВНЕНЬ» становить 20 грн. з урахуванням ПДВ та збору до ПФ.
Для тарифікації дзвінків по Україні застосовується повна тарифна одиниця часу – 1 хвилина починаючи з першої секунди. Для тарифікації дзвінків до однієї хвилини застосовується повна тарифна одиниця часу – 1 хвилина.
Наверное вопрос имеет какие-то особенности, но я не понял, что спрашивает автор. Это только украинского Лайфа касается что ли?
17 Фев 2011, 12:48А, понял. Ну с этим оператором я мало знаком. Прошу простить за вторжение в тему.
взял "позыку" на 5грн. на счету 0. но я должен им 7грн
когда заходиш удваивать то спрашует готовы ли вы поменять -7грн на -14
кароче на счету 0 но должеен 7. так